Christmas Island

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Christmas Island

Karácsony-szigeten eladó ingatlan

Szeretne költözni és vásárolni egy eladó ingatlant a Karácsony-szigeteken?

A Karácsony-sziget egy politikailag Ausztráliához tartozó kis sziget, amely az Indiai-óceánon található Indonéziától délre. A főváros Flying Fish Cove.

A Karácsony-sziget az Indiai-óceán egyik pontja, Perthtől 2600 km-re északnyugatra, Ausztrália nyugati részén található. Bár ausztrál területről van szó, legközelebbi szomszédja a Java, amely 360 km-re található.

 

Az Indiai-óceán Galapagosaként ismert Karácsony-sziget legalább 24 olyan fajnak ad otthont, amelyek a bolygón sehol másutt nem találhatók: ez több, mint bármely más ausztrál védett terület. Ide tartoznak az élet legnagyobb tengeri madarai és a sziget vörös szárazföldi rákja, amelynek rendkívüli éves vándorlását Sir David Attenborough természettudós nemrégiben minden idők tíz legnagyobb természeti élményének egyikévé választotta.

Érdekel a Flying Fish Cove-ban található Chrismas-szigeten eladó ingatlanok vásárlása, bérlése vagy befektetése?, Felismertük, hogy nem könnyű kiválasztani a megfelelő külvárost, ahol a Karácsony-szigeten eladó ingatlanokat lehet vásárolni.

 

A Flying Fish Cove életmódjának megértése érdekében összegyűjtöttük az összes releváns piaci információt, legfontosabb tényeket, demográfiai adatokat és statisztikákat, hogy segítsen Önnek biztonságos és megalapozott döntést hozni.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB